Hemsidor i WordPress från Dianova Media

Hemsidor i WordPress

Jag skapar moderna funktionella hemsidor på CMS-plattformen WordPress som idag är det mest använda publiceringsverktyget i hela världen. WordPress har fokus på design och webstandard och är användarvänligt. Alla funktioner förbättras och nya möjligheter tas fram hela tiden. Det finns oändligt antal välfungerande tillägg (plugin) som gör det möjligt att skapa en hemsida precis som man vill ha den: design, layout och funktionalitet anpassade enligt önskemål och behov.

Hemsidor i WordPress har responsiv design, vilket innebär att de ser lika bra ut på olika skärmar: datorer, surfplattor och mobiltelefoner.

WordPress är välanpassad för SEO (sökmotoroptimering) och jag ser till att din hemsida blir optimerad för on-page SEO.

Hemsidor i WordPress är lätta att hantera. Du väljer om du vill administrera och uppdatera din hemsida själv eller om jag ska göra det på ditt uppdrag.

Det är lätt att beställa en hemsida hos Dianova Media. Du berättar för mig om dina idéer, önskemål och de funktioner du vill ha på din hemsida. Jag sköter resten. Varje delmoment presenteras och diskuteras med dig som kund.

Jag strävar efter öppenhet i mitt arbete. Du ska ”äga” allt – du får inloggningsuppgifter till administratörspanelen för hemsidan och till kontot på webbhotellet, så att du i fortsättningen ska kunna arbeta med din hemsida på egen hand.

Om du precis ska börja med din verksamhet kan du beställa en startversion av hemsidan och utveckla den vidare i takt med företagets utveckling. Det finns möjligheter att lägga till ett bloggverktyg, system för prenumerationer och automatiska utskick och e-handel.

För lyckad on-line marknadsföring, utvärdering och utveckling av reklamkampanjer behöver hemsidan integrera produkter från Google. På ditt uppdrag kan jag skapa och konfigurera konton på Google My Business, Google AdWords och Google Analytics, och integrera dem med din hemsida. Läs mer

Jag har tagit fram ett erbjudande: Skräddarsydd hemsida i WordPress – baspaket.

Läs mer om erbjudandet