Marknadsföring med Google AdWords, Google Analytics och Google My Business

Marknadsföring med Google AdWords, Google Analytics och Google My Business

Google AdWords, Google Analytics och Google My Business är väl beprövade och välkända verktyg för lyckad on-line marknadsföring och för effektivisering av reklamkampanjer.

Som certifierad specialist i Google AdWords och Google Analytics erbjuder jag hjälp med konfigurering, hantering, och underhåll av konton hos de tjänsterna. Jag integrerar konton med din WordPress-hemsida, så du får en komplett webblösning för din verksamhet. Hemsidan, reklamkampanjer och verktyg för analys och utvärdering är sammanlänkade i samma system.

De flesta har hört talas om Google AdWords, och kanske även provat att använda det. Alla har sett annonser från Google AdWords vid sökfältet. Men det finns betydligt bredare möjligheter för reklamkampanjer på internet, inte enbart annonsering i söknätverk. Man kan placera sina banners och multimediaannonser i Display-nätverket, YouTube och mobilappar. För de flesta e-handlare är Google Shopping ett passande verktyg som presenterar varor med bild och beskrivning vid sökresultat.

Google Analytics är ett kostnadsfritt verktyg för uppföljning, utvärdering och förbättring av reklamkampanjer och marknadsstrategier. Ett välstrukturerat konto leder till effektivisering av hela verksamheten, ett måste för alla hemsidor och webbshoppar.

Google My Business är ett annat kostnadsfritt verktyg som ger dig möjlighet att synas på Google+, Google Sök eller Google Maps. Ett effektivt sätt att presentera verksamhet, kontaktuppgifter och öppettider. Du kan även samla betyg och recensioner om ditt företag på samma ställe och göra dem synliga för dina kunder.

Kontakta mig nu