WooCommerce e-handel. Webbutiker från Dianova Media

E-handel med WooCommerce

WooCommerce tillägg till WordPress ger möjlighet att skapa ett komplett välfungerade system för e-handel. En webbutik med WooCommerce är kostnadseffektiv och lätt att administrera – perfekt för den, som själv vill arbeta med butikens uppdateringar. Det behövs inga avancerade förkunskaper.

Jag skapar en webbutik åt ditt företag i nära samarbete med dig. Din butik måste vara genomtänkt och välstrukturerad för att sälja effektivt. Tillsammans börjar vi med kundanalys och ser närmare på dina konkurrenter och deras sätt att sälja. Därefter bestämmer vi vilka funktioner och komponenter som behövs för din hemsida.

För e-handel är det viktigt att skapa en genomtänkt design som passar målgruppen och leder till ökad konvertering . Jag skissar förslag på design som jag presenterar för dig. När vi bestämt hur hemsidan ska se ut, börjar jag arbeta med webbutikens uppbyggnad, där alla funktionella element och komponenter skapas, justeras och testas. Självklart följer du hela utvecklingen och får sedan lära dig hantera systemet själv.

Jag hjälper dig vid lanseringen av webbutiken. På ditt uppdrag skapar jag konton hos Google My Business, Google AdWords och Google Analytics och integrerar dem med din hemsida för att synas på nätet och lyckas med marknadsföring. Läs mer

Kontakta mig nu